1 April 2015, een overzicht van de beste 1 april grappen

Het is weer 1 april en iedere jaar probeert iedereen met de beste 1 april grap te komen. Sommige zijn maanden lang voorbereid, andere worden op de dag zelf verzonnen en uitgevoerd. Hier een overzicht (niet compleet, elke suggestie is welkom) van zeer goede 1 april grappen.

Grolschtrace bierleiding_250x222

Grolsch melde via een persbericht dat zij een bierleiding gingen aanleggen naar de zwarte cross. Dit als test om dit mogelijk wereldwijd uit te gaan rollen. Helaas voor alle bierliefhebbers, dit is uiteraard een mooie en geslaagde grap van Grolsch.

 

 

McDonalds mc-1-e1427354040782

Goed nieuws voor iedereen, McDonalds komt een eigen kledinglijn. De keten komt met leggings, regenlaarzen, truinen en bedovertrekken en meer, allemaal bedrukt met de heerlijke BigMacs erop. Je kan je producten bestellen via bigmashop.se

Google

Ze konden niet achterblijven, ieder jaar hebben ze een nieuwe grap. Zo dit jaar dat je het oude Pac-Man kon spelen via Google maps. Iedere straat werd een doolhof. Goed bedacht!

Samsung

Samsung kwam dit jaar met een nieuw mobiel, de Blade Edge. De randen van je telefoon zijn zo scherp, dat ze perfect als koksmes kan worden gebruikt. Zelfs een inklapbaar handvat zit erbij. Ideaal om gewoon je beste series te kunnen blijven kijken tijdens het koken of laat al je vrienden via twitter en facebook weten wat je aan het koken bent.samsung_0