Maak een fysiek fotoalbum van je mobiele foto’s.

Een schitterend fotoalbum maken van al je favorieten (vakantie) foto’s bestaat natuurlijk al even, maar sinds kort is het ook mogelijk om een fotoalbum te maken vanaf je mobiel.

Sinds kort heeft Webprint de mogelijkheid om een Magnini fotoalbum te maken, direct vanaf je smartphone en/of tablet. Het geheel werkt heel simpel, je opent de applicatie waarna je een nieuw fotoalbum kan aanmaken. Je kan je project een titel geven zodat je meerdere albums naast elkaar kan maken. Hierna kan je vanuit de gallerij van je smartphone en/of tablet alle foto’s uitkiezen welke je graag wilt hebben in je fotoalbum. Minimaal heb je 20 foto’s nodig (en max 100) in je fotoalbum.

Zodra je al je foto’s hebt toegevoegd kan je de volgorde van je foto’s aanpassen. Dit gaat heel simpel door de foto’s te verslepen binnen de applicatie. Als je album geheel naar tevredenheid gevuld is, kan je het album gaan bestellen.

Bestellen

In het bestel proces geef je aan welke afmeting Magnini je wilt ontvangen (10x15cm of 13x18cm) en of je een hoogglans optie wilt op je foto’s. Tijdens het bestel proces worden ook je foto’s geüpload  (als je een beperkte databundel hebt, is het nu handig om een Wifi punt op te zoeken).

Zodra alle foto’s zijn geüpload kan je de bestelling compleet maken. Hier vul je natuurlijk je adres gegevens in, eventuele kortingscoupons en reken je af via iDeal. Na het compleet maken van je bestelling wordt je fotoalbum naar je thuis opgestuurd en kan je heerlijk genieten van een schitterend fotoalbum.

Ondersteunde systemen:

De promo video van Webprint.

[vimeo]http://vimeo.com/45300752[/vimeo]