1 April, een overzicht van de beste 1 april grappen

Het is weer 1 april en iedere jaar probeert iedereen met de beste 1 april grap te komen. Sommige zijn maanden lang voorbereid, andere worden op de dag zelf verzonnen en uitgevoerd. Hier een overzicht (niet compleet, elke suggestie is welkom) van zeer goede 1 april grappen.

Albelli

Albelli heeft eindelijk de fotoscanner online gezet. Deze tool heeft jaren ontwikkeling gekost, maar nu is hij er eindelijk. Houd je foto voor je beeldscherm en de foto wordt gescanned en kan direct door Albelli worden afgedrukt op echt fotopapier. Ideaal om al je oude foto’s eindelijk eens snel in te scannen.

 

 

IKEA

Ikea roept vandaag mensen op die de laatste tijd een linkshandig inbussleutel hebben ontvangen bij hun pakket. Dit is natuurlijk verkeerd ingepakt en had een rechtshandige inbussleutel moeten zijn. Je kan de sleutel zelf omwisselen bij de IKEA kassa’s  in de daarvoor bestemde omwisseldozen.

 

Google

Uiteraard kan google vandaag niet achterblijven! Google ondersteund verschillende systemen, maar kwam tot de conclusie dat ze een van de meest populaire systemen vergeten was, de Nintendo NES! Dus sinds vandaag is daar de ondersteuning voor de NES, in de vorm van de 8-bit versie van Google Maps.

Zie hieronder ook de video waar de Google medewerker de reden en het resultaat van de 8-bit maps uitlegt.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rznYifPHxDg[/youtube]

Google 2 – Google Fiber

Google stopt natuurlijk niet met een 1 april grap, gewoon nog een tweede 1 april grap gevonden dankzij (@peerke). Google fiber is niet het supersnelle netwerk dat Google in Amerika wil uitrollen, nee het zijn echte vezels. Voor de gezondheid van iedereen! De samenvoeging van een aantal producten resulteerd in een product genaamd Fiberlicious. Meer energy en betere productiviteit voor je lichaam!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=re0VRK6ouwI[/youtube]

Donald Duck

Uiteraard kunnen ze in Duckstand niet achterblijven, Donald werd vanmorgen liefdevol wakker gemaakt met “heerlijke” koffie van Kwik, Kwek en Kwak:

Udens Dagblad

Volgens het Udens Dagblad worden de kerkklokken van de Petruskerk vervangen door luidsprekers. De oude bronzen kerkklokken zijn versleten en moeten worden vervangen. Omdat de vervanging van de kerkklokken te duur is, heeft het kerkbestuur besloten om de klokken niet te vervangen met nieuwe bronzen kerkklokken, maar door digitale kerkklokken.

 

One thought on “1 April, een overzicht van de beste 1 april grappen”

Comments are closed.