Help een inbreker, gebruik foursquare

Ik zie tegenwoordig steeds meer mensen foursquare gebruiken. Makkelijk om al je vrienden te laten zien waar je bent en wat je aan het doen bent. Zeker omdat het zowel op je facebook en twitter account worden geplaatst. Iedereen weet waar je bent, maar zo ook een inbreker!

Bij al deze meldingen van vrienden zie ik ook steeds vaker de locatie ‘my crib’, ‘henk en willemijn’s place’ of ‘my home’. Mijn advies, niet doen! Als ik bij iemands mayorship kijk, staan deze locaties vaak bovenaan (wie anders checked daar in….). Als inbreker is het nu kinderspel. Het adres staat erbij, je weet waar deze persoon woont, meestal met hoeveel ze er wonen (e.g. Henk en Willemijn zijn met zijn tweeën), maar vooral wanneer deze persoon/personen niet thuis zijn! Foursquare is superleuk, maar niet voor je huisadres. Je mist dan een mayorship, maar je weet wel zeker dat jij geen doel wordt van “foursquare inbrekers”