Laagste prijsgarantie Canvas afdrukken

Vele aanbieders op het internet (en in de winkel) bedienen zich van de laagste prijsgarantie voor het gekochte product. In foto afdrukken land is dit minder bekend. Toch heeft een van de aanbieders van canvas afdrukken deze garantie voor zijn consumenten.

Top-canvasfoto promoot zichzelf op de website met de laagste prijsgarantie voor het afdrukken van foto’s op canvas. Bij iedere bestelling die je als consument plaatst, krijg je gelijk een garantie van Top-Canvasfoto. Als je namelijk binnen een week na aankoop, in Nederland, onder dezelfde aankoop voorwaarde elders een lagere prijs vind voor de canvas afdruk, dan betaald Top-canvasfoto het verschil tussen de twee aankopen terug.

Prijsgarantie handig als aanbieder?
Als aanbieder wil je natuurlijk een zo goed (hoog) mogelijke prijs voor je product, in dit geval canvas afdrukken, om zo je eigen omzet en winst op een goed niveau te krijgen/houden. Krijg je deze resultaten ook als je de laagste prijs in de markt bied? Of moet je beperken op aspecten zoals kwaliteit van de canvas afdrukken?

Als we de reacties en ervaringen van top-canvasfoto lezen op het internet is de kwaliteit van de canvas afdrukken zeer goed en zijn de klanten tevreden met hun bestellingen. Hieruit kunnen we opmaken dat er in ieder geval niet op de kwaliteit van het product en/of de service wordt bezuinigd.

Het is dus heel goed mogelijk een lage kostprijs te hebben voor je product waardoor een lage prijs voor de consument mogelijk is. Hiermee wordt een lage prijsgarantie een zeer goede marketing tool om klanten aan te trekken!

Markt informatie

Hoe hou je dan de markt in de gaten of je wel de laagste prijs bent? Uiteraard kan je zelf gaan zoeken, maar je klanten helpen ook mee met het verzamelen van marktinformatie. Als de klant de prijzen nazoekt en een goedkopere prijs vind, zal deze worden doorgegeven, waarop de prijzen kunnen worden aangepast. Een relatief goedkope manier van marktinformatie verzamelen.

Prijsoorlog op canvas afdrukken?
Komt er een prijsoorlog op canvas afdrukken tussen de verschillende aanbieders? Van oorlog is nog geen sprake, maar ze houden elkaar wel goed in de gaten! Zo had Top-canvasfoto binnen twee weken de prijzen aangepast als gevolg van de prijsverlaging van Canvasdeal. De laatste was door de laatste prijsverlaging de goedkoopste aanbieder geworden voor verschillende formaten canvas afdrukken. Hier moet Top-canvasfoto natuurlijk op reageren, anders konden ze de laagste prijsgarantie niet meer waarmaken.

De vraag nu is, of andere aanbieders binnenkort gaan reageren op deze prijs aanpassing.

Is Top-Canvasfoto nog steeds het goedkoopst?
Fotovergelijk.nl vergelijkt de prijzen van canvas afdrukken en bied ervaringen en informatie omtrent afdrukken van foto’s. Om goed in de gaten te houden of Top-canvasfoto zijn garantie waar kan maken heeft Fotovergelijk.nl een makkelijke tool gemaakt om alle formaten canvas afdrukken van Top-Canvasfoto in een keer te controleren op goedkoopste in de markt. Bekijk hier de tool voor het vergelijken van prijzen voor de laagste prijs garantie.

2 thoughts on “Laagste prijsgarantie Canvas afdrukken”

  1. Mijn eerste bestelling bij Top canvas foto (2 stuks canvas 40x60cm en 1x 50x70cm) is naar volle tevredenheid afgewerkt!
    De prijs zit flink onder die van de concurrentie dus ik had vooraf een beetje twijfel of daar wel een fatsoenlijke print voor te verwachten was…
    Twee dagen na bestelling had ik de prints al in huis en moet toegeven; die zijn dik in orde! Eigenlijk -zeker gezien de prijs- zelfs boven verwachting goed! Doen niet onder voor firma’s die soms dubbel zo hoge prijzen hanteren. Dus beslist een aanrader!

Comments are closed.